HoudMoed.nl

113 Zelfmoordpreventie lanceert medio november 2022 een nieuw online platform voor iedereen die te maken heeft (gehad) met zelfdoding: www.houdmoed.nl

Op Houd Moed vind je veel verhalen van hoop, moed en herkenning, nieuws en blogs. Via hun community kan je (binnenkort) in contact komen met elkaar.

HoudMoed.nl

Wat een heftige aflevering dinsdagavond 15 november 2022 van #bureauarnhem met daarin o.a. de zelfdoding van een 17 jarig meisje. Bureau Arnhem is een tv programma op RTL4 waarbij Ewout Genemans met de Arnhemse politie meeloopt. Als inwoner in de regio Arnhem-Nijmegen volg ik dit programma met interesse. Naast vele herkenbare plaatsen in Arnhem, aanschouw ik ook vol ongeloof diverse zorgwekkende situaties. Zo ook het trein”ongeval” waarbij het 17 jarige meisje het leven liet.. Hulpverleners waren met haar gedachten bekend, maar mochten haar ouders niet inlichten. Toch berichtte ze zelf dat ze bij het spoor was, waar haar familie aankwam net na het incident. Hartverscheurend.. voor alle betrokkenen. 

113 Zelfmoordpreventie lanceert deze week een nieuw online platform voor iedereen die te maken heeft (gehad) met zelfdoding: www.houdmoed.nl
Op Houd Moed vind je veel verhalen van hoop, moed en herkenning, nieuws en blogs. Via hun community kan je (binnenkort) in contact komen met elkaar.

#bureauarnhem #zelfdoding #arnhem #zelfmoordpreventie #113 #houdmoed #platform #hoop #moed #erkenning #contact

« Terug naar overzicht

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Transparante werkwijze Transparante werkwijze
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Van rouwkaart tot uitvaart Van rouwkaart tot uitvaart