Gastenboek

Onderstaand enkele families aan het woord. Ik ben er trots op dat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan een liefdevol afscheid van hun dierbaren. Leest u ze gerust en bij vragen help ik u graag verder. 

We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen (Fam. Broekstra)

Beste Ingrid,

Ik wil je via deze manier nogmaals bedanken voor alles. Mede dankzij jou kunnen wij terugkijken op een mooie, memorabele dag.
Wat wij hebben gewaardeerd, is jouw directe hulp na het overlijden en tijdens de aanloop naar de uitvaartplechtigheid en crematie. Jij bracht rust, orde en was een luisterend oor en misschien nog beter; we konden ons zelf zijn. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen.
Ik probeer één passend woord van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken. Wat wij ondervonden hebben is, je bent integer, correct, oog voor details, deskundig, maar vooral je gevoel voor menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als gezin nodig hadden om het afscheid zo goed mogelijk te maken voor ons.
Het blijft een trieste gebeurtenis, maar mede door de goede zorg en behulpzaamheid is het voor ons toch een stukje makkelijker geworden. Het was een zeer mooie maar zeker ook een persoonlijke uitvaart, zo had mijn vader het gewild! Nogmaals dank voor alles en de hartelijke groeten.

Nabestaanden Arjan Broekstra

Vertrouwd en prettig (Jan Bos)

Wij kenden Ingrid al uit ons privéleven en vonden het heel erg fijn dat juist zij voor ons de gehele uitvaart heeft mogen begeleiden.
Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart die we onze moeder, oma en schoonmoeder hebben mogen geven.
Dit alles door een prettige samenwerking met Ingrid.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (Suzanne Janssen)

Vorige week vertelde Ingrid mij over de nieuwste mogelijkheden wat een uitvaart betreft en wat zij daarin kan betekenen. Iets waar ik als veertiger met 2 gezonde ouders en kinderen liever nog even niet bij stilsta, maar toch is het fijn wat zaken nagevraagd te hebben.
Zo heb ik altijd gedacht dat je je uitvaart daar liet verzorgen waar je verzekerd bent, maar dat hoeft dus kostentechnisch gezien helemaal niet meer. Toch fijn om te weten!
Ik kan iedereen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar aanraden.
Ingrid is een warm en betrokken persoon en weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het afscheid en de uitvaart is en zal er alles aan doen om het een zo 'mooi' mogelijk moment te laten zijn.
Mede door haar achtergrond in de financiële wereld weet ze de praktisch zaken prima af te handelen zodat je daar geen omkijken naar hebt en dus meer tijd en ruimte hebt voor de periode van afscheid en rouw.
Ingrid, ik hoop dat het nog lang duurt maar jij mag mijn uitvaart en die van mijn naasten verzorgen!

Tot in de puntjes geregeld (Josche Ouwerkerk)

Ik heb Ingrid een aantal maal mogen assisteren bij uitvaarten en uit alles bleek dat de uitvaarten tot in de puntjes geregeld waren. Ingrid heeft fijn contact met de families en oog voor hun specifieke wensen.
Ik kan iedereen Ingrid aanraden als uitvaartbegeleidster!

Kundig, warm en betrokken (Esther Mostert)

Ingrid is niet alleen zeer kundig, maar ook warm en betrokken.

Betrokken en gedreven (Ben de Wit)

Ingrid is een betrokken en gedreven persoonlijkheid.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Transparante werkwijze Transparante werkwijze
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Van rouwkaart tot uitvaart Van rouwkaart tot uitvaart