Reviews

Onderstaand enkele families aan het woord. Ik ben er trots op dat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan een liefdevol afscheid van hun dierbaren. Leest u ze gerust en bij vragen help ik u graag verder. 

Al onze wensen in goede handen (Fam. Venhorst, Zevenaar)

Met een aardig beeld van hoe wij de uitvaart van onze (schoon)moeder en vrouw graag wilden inkleden, rees de vraag hoe we dat voor elkaar zouden krijgen. Een online zoektocht naar hulp bracht ons op de site van Ingrid. Haar verhaal en de referenties gaven het vertrouwen om contact te zoeken.

Midden in de hectiek en emotionele achtbaan van het naderende afscheid was één telefoontje naar Ingrid voldoende om haar nog diezelfde dag op bezoek te laten komen. En was één gesprek met Ingrid voldoende om rust te brengen. Alles wat wij in gedachten hadden, kon zij organiseren. Bovendien haalde Ingrid uit onze beschrijving nog díe aspecten waar haar advies wellicht waardevol zou zijn. Geen uitgebreid verkoopverhaal, maar een ogenschijnlijk klein aantal adviezen, die achteraf een grote impact hadden. En in de periode daarna passende begeleiding om, zover mogelijk, met goed gevoel naar de uitvaart toe te leven.

Het werd het afscheid wat we voor ogen hadden. Ondanks alle beperkingen door Corona en organisatorische uitdagingen. Ingrid zorgde voor rust en een goed verloop van de hele dag. En zorgde als spreker voor de juiste toon. Een ervaring die doorgetrokken werd in de periode na de uitvaart. Ook toen was Ingrid er toen het nodig was.

Ingrid, bedankt voor de goede zorgen en jouw bijdrage om deze periode zo dragelijk mogelijk te maken. Wij kunnen anderen alleen maar aanraden om je te betrekken bij de persoonlijke wensen.

Alle vrijheid (A.V. te Andelst)

Heel fijn om samen met Ingrid het afscheid van onze vader en opa te hebben voorbereid.
Persoonlijk, warm, met ruimte voor onze ideeën. Zowel in de voorbereiding, als op de dag zelf als ook daarna was ze er voor ons. We kregen alle vrijheid om het zo te doen zoals wij dat graag wilden. Ik beveel Ingrid dan ook van harte aan.

Bijzetting volkomen in de geest van onze ouders (Familie Kruit, Duitsland)

Voor de uitmuntende verzorging, begeleiding en uitvoering van de bijzetting van mijn moeder, wil ik Ingrid namens de hele familie dank zeggen.
Ik kan moeilijk zeggen dat we er van genoten hebben, maar het was zeer zeker volkomen in de geest van mijn ouders en volgens de wensen die zij daarbij gehad zouden hebben. Onze dank daarvoor.

Onvergetelijk, ruimte voor iedereen en onderscheidend (Auke en familie Lamers, Bemmel)

Ingrid Berns Uitvaartzorg is een jonge onderneming geleid door een zeer bekwame onderneemster.

In ons eerste overleg was er gelijk een goede onbevangen sfeer. Ruimte voor iedereen. Een open gesprek met ons gezin, luisterend naar de wensen van mijn echtgenote, onze moeder. Warm, inlevend en adviserend en alles voor de uitvaart tot in de puntjes geregeld.

De dagen voor de uitvaart en de dag zelf waren mede door de inzet van Ingrid onvergetelijk. Zij heeft het hele proces professioneel en met gevoel begeleid.
Zij heeft ons tijdens deze moeilijke dagen ontzorgd. Het gaf ons rust om met de verwerking alvast te beginnen.

Met haar geweldige nazorg onderscheidt Ingrid zich met haar onderneming van anderen.

Wij konden Gonny geen mooier afscheid geven.

Fam. Lamers

Hartverwarmend! (Familie Roelofs, Elst)

Morgen is het een jaar geleden...
Het afscheid van onze lieve moeder echtgenote en oma.
Het was een prachtig warm waardevol afscheid, waar we nog altijd fijn op terug kijken.

Toen we in april in het ziekenhuis het bericht kregen dat er niets meer te doen was voor moeder, heb ik al vrij snel contact gezocht met Ingrid. Hoe fijn was het met haar in alle rust en tijd die ze er voor nam al ons voor te kunnen bereiden op dit afscheid.
Ingrid was een luisterend oor en gaf ons de ruimte om het hele gebeuren te laten landen. Ze besprak de mogelijkheden voor op dat moment en evt wat later te kunnen regelen.
In de periode tot aan het overlijden hadden we geregeld contact met Ingrid.

Op het moment dat moeder overleed, kon ik haar meteen bellen en alles werd in werking gesteld.
Vanwege corona was het zo fijn dat ze thuis in de tuin opgebaard kon zijn, onder de overkapping, haar favoriete plekje.
Ingrid heeft daarvoor alles heel goed geregeld. Niets was onbespreekbaar. Ze nam de tijd, gaf goede tips en de ruimte. De dag van de uitvaart liep op rolletjes.

Na de uitvaart hebben we nog een aantal keer fijn contact gehad. Ze kwam nog even alles na bespreken, dit was heel prettig.
Wij hebben Ingrid ervaren als een professionele uitvaart verzorgster. Die haar werk tot in de puntjes verzorgt en dit met hart en ziel doet.
Hartverwarmend hoe zij dit afscheid voor ons heeft geregeld. We zijn haar hier erg dankbaar voor.

Morgen is het afscheid een jaar geleden. We zullen er nog even bij stil staan.


Ingrid bedankt voor alle goede zorgen, niet alleen voor, tijdens, maar ook zeker nog na het afscheid van moeder.


Veel liefs Patries, en ook namens Paps, Sabine, Rick, Sanne en Ruben

Overzicht, structuur, sturing, rust en vrijheid (Frits, Stephanie en Marcel, Elst)

Voor Ingrid,

Toen mijn vrouw en onze moeder Trudy overleed, was onze wereld opeens anders. Gelukkig had zij alle wensen opgeschreven voor als ze niet meer op deze aarde zou zijn. Ook had ze opgeschreven jou, Ingrid als uitvaartverzorgster te willen. Trudy kon mensen altijd goed aanvoelen en inschatten. Dat was ook het geval toen zij jou heeft uitgekozen om haar laatste wensen en afscheid van haar te begeleiden.

Jij was er zodra het kon. Je had altijd alle tijd die we nodig hadden voor het regelen van van alles, een goed gesprek of het aangaan van emotionele momenten. Daarnaast voelde je ook goed aan wanneer we even als gezin/familie samen moesten zijn.

Jij zorgde voor overzicht, structuur en sturing. Dat gaf ons rust… er waren zaken die ook later geregeld konden worden, alles op zijn tijd.
Contacten met bijvoorbeeld de bloemist of de muzikanten nam jij op een fijne manier over in overleg met ons.

Je gaf ons de vrijheid om de dingen te doen zoals wij het graag wilde. Ook bevestigde je ons waardoor beslissingen goed voelde.

Tijdens de uitvaartdienst begeleidde jij ons. We wisten waar we aan toe waren.
Er was iemand anders (door jou geregeld) die de andere mensen begeleidde. Ook hier zagen we jouw warme persoonlijkheid terug. Je sprak alles op een fijne, warme, persoonlijke manier aan elkaar. Ook kregen onze jonge kinderen allemaal een knuffelegeltje toen ze afscheid van hun oma moesten nemen. Hartverwarmend! Dit egeltje koesteren alle kinderen nog steeds als aandenken aan hun lieve oma. Ik moest er van de kinderen nog bijschrijven dat je naast het goede contact met de volwassenen ook “kei-goed” bent met de kinderen. Er was zeker ook belangstelling voor de kinderen en ze konden zich bij jou ontspannen.

Na dit alles bleef je in contact. Er volgde een nagesprek en een keer een kopje koffie. Dat is heel waardevol geweest.

Hoewel wij hopen heel lang geen gebruik meer te hoeven maken van jouw diensten (want we houden onze dierbare nog graag een poosje op deze aarde) gunnen wij onszelf en iedereen iemand zoals jou bij het begeleiden in zo’n moeilijke periode en een goed afscheid.

Wat tot slot ook belangrijk is om te laten weten is dat de rekening voor al je diensten als eerlijk voelt. Je hebt een prijs voor jezelf bepaald. Op al het anderen (zoals de kist, de bloemen, crematorium, e.d.) maak jij geen winst en daarin ben je heel transparant.

Dank je wel voor jouw persoonlijke begeleiding in een moeilijke periode van ons leven!


Frits, Stephanie, Marcel

Onze verwachtingen veruit overtroffen (Fam. Derix, Wijchen)

Beste Ingrid,

 

Wat zijn we blij dat jij ons hebt bijgestaan. In slechts een paar dagen gingen we van telefonische kennismaking, waarin je direct waardevolle tips gaf, naar de volledige begeleiding van de uitvaart van mijn vader. Wat een rust gaf je ons door jouw prettige manier van begeleiden. Je voelde goed aan wat voor ieder van ons belangrijk was. Zo konden we in de korte tijd snel, maar niet overhaast, persoonlijke keuzes maken in alles wat op ons afkwam.

 

Je nam uitgebreid de tijd, kwam bijna dagelijks langs op een moment dat ons het beste uitkwam. Je bewaakte onze rust, was persoonlijk betrokken in de mooie gesprekken, gaf structuur in wat er allemaal moest gebeuren. En in het hele proces had je de juiste aandacht voor wat nodig was, ook in de kleine maar o zo belangrijke details. Van het aanscherpen van de tekst waardoor het ineens klopt, het uitlenen van jouw kandelaars, knuffeltjediertjes voor de kinderen tijdens de uitvaart, het spreken bij de ceremonie, een kerst-attentie per post en ga zo maar door.

 

Vooraf hadden we ook onze twijfels of we wel een uitvaartbegeleider nodig hadden. En of het de kosten wel waard zou zijn, want dat kunnen we toch wel prima zelf...We wisten van tevoren niet zo goed wat we allemaal van een uitvaartbegeleider konden verwachten. Je gaf wel duidelijk aan dat je ons bij alles zou begeleiden. Maar wat dat concreet betekent is vooraf lastig in te schatten bij een eerste echt-nabije uitvaart. Maar je hebt onze verwachtingen veruit overtroffen.

 

Voor ieder die het belangrijk vindt om een persoonlijke touch aan het afscheid van een dierbare te geven bevelen we Ingrid Berns van harte aan.

 

hartelijke groet,

 

Bram Derix en familie

We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen (Fam. Broekstra, Elst/Valburg)

''Beste Ingrid, ik wil je via deze manier nogmaals bedanken voor alles. Mede dankzij jou kunnen wij terugkijken op een mooie, memorabele dag. Wat wij hebben gewaardeerd, is jouw directe hulp na het overlijden en tijdens de aanloop naar de uitvaartplechtigheid en crematie. Jij bracht rust, orde en was een luisterend oor en misschien nog beter; we konden ons zelf zijn. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen.  Ik probeer één passend woord van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken. Wat wij ondervonden hebben is, je bent integer, correct, oog voor details, deskundig, maar vooral je gevoel voor menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als gezin nodig hadden om het afscheid zo goed mogelijk te maken voor ons. Het blijft een trieste gebeurtenis, maar mede door de goede zorg en behulpzaamheid is het voor ons toch een stukje makkelijker geworden. Het was een zeer mooie maar zeker ook een persoonlijke uitvaart, zo had mijn vader het gewild! Nogmaals dank voor alles en de hartelijke groeten''.

Wat een rust (Gertrud Vingerhoets-Schimmel, Lent-Nijmegen)

''Beste Ingrid, wat een rust kwam er toen jij bij ons binnenkwam. Zoveel verdriet en daarnaast zoveel te moeten regelen, de paniek begon toe te slaan. Door jouw professionele aanpak en je grote inlevingsvermogen, kunnen we terugkijken op een, geheel in onze stijl, mooi waardig afscheid van een heel geliefde man en vader''. 

Tijd gegeven om op onze manier afscheid te kunnen nemen (Magda Felsbourg, Arnhem)

In de hectiek na het plotselinge overlijden van mijn man zijn we eigenlijk bij toeval op de dienstverlening van Ingrid gestuit. Het bleek een gelukkige keuze.

Voor haar advies om hem thuis op te baren, ben ik haar tot op de dag van vandaag dankbaar. Het heeft ons tijd gegeven om op onze manier afscheid van hem te kunnen nemen.

Ingrid kwam elke dag even polshoogte nemen, ook als er niets zakelijks geregeld moest worden. Zij hoorde er gewoon bij in die moeilijke dagen. Het gevoel er gerust op te kunnen zijn dat alles wordt geregeld conform je wensen als je hele wereld op zijn kop staat, is heel wat waard.

Het werd een mooi afscheid. We denken er aan terug met het gevoel dat we het 'goed' gedaan hebben, mede dankzij Ingrid. Het foto- en filmmateriaal dat zij ons naderhand toestuurde is een blijvende herinnering. Ook aan onze wens om zelf met de berichten op de condoleance-site een boekje samen te stellen heeft zij volop meegewerkt.

Kortom, niets dan lof.

Rust, bijzonder en hartverwarmend (Caspar en Anja Nijland, Zetten/Amsterdam)

Wij hebben in Ingrid Berns iemand gevonden die een unieke skillset meebrengt. Dat werd ons duidelijk bij het overlijden van onze vader, die in april 2020 na een lange periode van aftakeling overleed. We hadden al eens eerder kort kennis gemaakt ter voorbereiding op onze zomervakantie, zodat, mocht dat nodig zijn, onze moeder iemand kon bellen en direct hulp had.

Ingrid combineert een bijzonder warme persoonlijkheid met een bijzonder gevoel voor intermenselijke dynamiek. Betrokken, met een ontroerende liefde voor de mensen die naast de overledene staan maar ook zakelijk waar nodig, weet Ingrid de voorbereidingen van de begrafenis op een rustige manier te begeleiden. Want mensen zijn niet op hun best wanneer er onder de druk van spanning en emoties toch zaken geregeld moeten worden.
Daarnaast heeft Ingrid een stevige dosis organisatie talent. Niet alleen de reguliere aspecten rondom het regelen van de begrafenis waren vlekkeloos geregeld, maar omdat de begrafenis plaats vond gedurende de beperkende maatregelen als gevolg van de Covid-19 pandemie, waren er een aantal aanvullende maatregelen van kracht. Ook die aanvullende aspecten werden met een flair ingericht, iets waar je alleen maar met bewondering en respect naar kunt kijken.
Gedurende de begrafenis zelf was ze overal aanwezig en had grip op het gehele proces, maar het zou ons niets verbazen dat dit niemand is opgevallen. Voor ons als familie was dat een enorme rust. Als er al wat was, was een blik van verstandhouding voldoende om te weten dat wij ons geen zorgen hoefden te maken, en dat, wat het ook was, het geregeld zou worden.
Ook in de periode na de begrafenis kwamen er nog een behoorlijk aantal zaken naar boven. We hebben maar hoeven bellen en werden bijgestaan. Bijzonder en hart verwarmend.

Als gezegd, een ieder wordt geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Dat hoort nu eenmaal bij het leven. Wij zijn bijzonder blij in Ingrid iemand getroffen te hebben die ons bijgestaan heeft de laatste reis van onze vader tot iets moois te maken.

Caspar en Anja Nijland

Geweldige begeleiding voor, tijdens en na uitvaart (Familie Loman, Wageningen/Doorn)

Ingrid heeft ons voor, tijdens en na de uitvaart geweldig begeleid.

Ze is invoelend maar maakt zaken niet té zwaar en is prettig zakelijk. Daarmee bedoel ik dat zij bij de vele contactmomenten die nu eenmaal nodig zijn heel duidelijk is in het afstemmen van wie wat wanneer ‘moet’ doen. Heel duidelijk en zo fijn om met haar altijd supersnel te kunnen schakelen. Ingrid is naast een vakvrouw een heel fijn mens!

Mooie en zeer persoonlijke uitvaart aan De Linge (Familie Loeffen, Zetten/Herveld)

''3 weken voor het overlijden van mijn moeder heb ik contact gezocht met Ingrid. De snelle reactie en vlotte planning van het eerste gesprek gaven mij gelijk een goed gevoel. Dit voorgesprek waarin de uitvaartwensen in grote lijnen worden vastgelegd brachten voor mijn vader en ons als kinderen veel rust. Ma is thuis op de boerderij overleden en is daar gebleven tot de uitvaartplechtigheid in haar kerk. Deze tijd thuis hebben wij met onze familie als heel waardevol ervaren, we konden zo in alle rust afscheid nemen. We kunnen terugkijken op een mooie en zeer persoonlijke uitvaart waar de rivier de Linge ook zijn plekje had. Ingrid neemt de tijd en rust om alles perfect te regelen, laat het draaiboek maar aan haar over. Ze is transparant en maakt waar wat ze belooft, kortom een tevreden familie. Vandaag op Nationale Complimentendag een extra reden om haar in het zonnetje te zetten. Bedankt voor de fijne persoonlijke samenwerking''.

Goede steun tijdens ziektebed en fijne klik (Angelique Verbeeck, Slijk-Ewijk/Valburg)

''Ingrid heeft ons tijdens het ziektebed van mijn vader goed gesteund door met ideeën en vragen te komen. Daardoor kon mijn vader grotendeels zijn eigen crematie vast leggen zoals hij het wilde. Ze had een goede en fijne klik met mijn vader en met mijn moeder. Tijdens de crematie ging alles op rolletjes. We hebben zelf nergens naar hoeven te kijken. Je kan met een gerust hart de touwtjes los laten bij Ingrid. Ze is rustig en betrouwbaar. Ik en mijn moeder bevelen haar ten zeerste aan! Dank je wel Ingrid voor je goede zorgen!''

Tijd en ruimte voor ons (Familie Nelis Willemsen, Dodewaard)

Door jouw liefdevolle zorg, werden wij ontzorgd. Voor, tijdens, maar ook na het overlijden van onze man, vader en opa. Wij zijn je dankbaar daarvoor.

Wat blijf jij kalm en warm naar de mensen om je heen.

Je legt alles duidelijk uit en geeft duidelijkheid over onze vragen. Je neemt de tijd, dat vonden wij heel belangrijk, je bent mens en zeker geen nummer bij jou. Dat gevoel blijft ons bij!

De tijd en de ruimte voor ons waren erg belangrijk en dat voel jij feilloos aan.

De zorg was tot in de puntjes PERFECT GEREGELD!

Nogmaals dank voor alles.

Familie Nelis Willemsen, Dodewaard

Warme persoonlijheid (Ellie Vroegop/familie Lamers, Heteren)

Na het overlijden van mijn man, onze vader, opa en overgroot opa hebben we kontakt gezocht met Ingrid.
Het telefonisch kontakt voelde direct al goed.
Ook het eerste thuisbezoek voelde prettig.

Ingrid heeft een warme persoonlijkheid waardoor wij ons direct op ons gemak voelden bij haar.
Ingrid luisterde naar onze wensen en vertaalde dat in de mogelijkheden die er zijn.
Ingrid is professioneel, integer en betrokken waardoor wij terug kunnen kijken op een mooi en liefdevol afscheid.

Ook stelden we het nagesprek erg op prijs.

Familie Lamers

Uniek afscheid thuis (Familie Leenders, Valburg)

Na het overlijden van mijn vader hebben wij Ingrid benaderd. Een integere, betrokken vrouw die de nabestaanden ontzorgt. Dankzij haar hebben we inzicht gekregen in de vele (voor ons toen nog onbekende) mogelijkheden die er waren rondom het afscheid.


- Geen rouwauto, maar zijn eigen tractor met wagen.
- Geen koffie met cake, wel een biertje met een kroket.
- Zijn eigen oude platenspeler zorgde voor de muziek tijdens het afscheid, welke werd gehouden in mijn vader zijn geliefde schuur.


Hierdoor hebben we mijn vader een uniek afscheid kunnen geven, waarbij alle elementen waar hij van hield op hun eigen manier een invulling kregen. Heel erg bedankt!

Vertrouwd en prettig (Jan Bos, Elst (Gld))

''Wij kenden Ingrid al uit ons privéleven en vonden het heel erg fijn dat juist zij voor ons de gehele uitvaart heeft mogen begeleiden. Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart die we onze moeder, oma en schoonmoeder hebben mogen geven. Dit alles door een prettige samenwerking met Ingrid''.

Natuurbegrafenis Landgoed Mookerheide (Wim Buitenhek-Scholten, Valburg)

Integer, op de achtergrond en toch goed aanwezig, volledig, duidelijk.

Zo heb ik Ingrid ervaren bij het overlijden van mijn echtgenote Mieke en bij de begrafenis op de natuurbegraafplaats Mookerheide. Dank je wel voor dit alles Ingrid.

Bijzonder en mooi afscheid in buitenaula Moscowa (Maroesja en Tatiana Klinkert, Oosterbeek/Utrecht)

Ingrid sloot geheel aan bij onze wensen en ideeën en had aan een half woord genoeg.

We denken met warmte terug aan een bijzonder en mooi afscheid van onze moeder in de buitenaula van begraafplaats Moscowa

Zorgvuldige en ondersteunende begeleiding (John Coldewijn, Arnhem)

''Ik wil je namens mijzelf, mijn kinderen en verdere familieleden bedanken voor jouw zorgvuldige en ondersteunende begeleiding zoals wij dat hebben ervaren. Het was een groot verdriet dat wij hadden en het was zo plotseling dat mijn lieve vrouw kwam te overlijden dat de behoefte om iemand zoals jou te hebben om de uitvaart zorgvuldig te laten plaatsvinden, nodig hadden. Het proces naar de crematie en de crematie zelf zijn door jou deskundig begeleid. Alle wensen die mijn vrouw had, zijn door jou goed bewaakt en mede daardoor was de crematie precies zoals zij en ik wilde. Nogmaals bedankt hiervoor''.

Empathische opstelling en op achtergrond de regie houden. (Jacques en Christine Van Dinteren, Nijmegen)

Omdat we het overlijden van mijn moeder zagen naderen, zijn we op zoek gegaan naar uitvaartbegeleiders. Daarbij sprak de beschreven werkwijze op de website van Ingrid ons direct aan.

Ingrid hield met ons contact en toen uiteindelijk de crematie geregeld moest worden, heeft zij alle werkzaamheden direct in gang gezet, alles zeer efficiënt verzorgd en ons het nodige werk uit handen genomen.

De laatste autorit van mijn moeder door de straat waar ze bijna zestig jaar heeft gewoond, was heel bijzonder. Maar wat nog veel belangrijker is, is de empathische opstelling van Ingrid en het tijdens de crematie haast in de achtergrond verdwijnen zonder de regie te verliezen. Ook complimenten voor de door Ingrid ingeschakelde tekstschrijfster. Al met al een aan te raden bijzondere dienstverlener.

Een echte vakvrouw (Fam. Joosten, Elst)

Onze ervaring met Ingrid is alleen maar heel positief.
Ze staat dichtbij je, neemt alle tijd en denkt met je mee, ze doet er alles aan om de wensen die er zijn uit te voeren. Ze is zeer betrokken en deskundig, een echte vakvrouw. Je voelt aan alles dat dit haar passie is.
Wij kijken terug op een heel mooi, liefdevol en waardig afscheid van mijn man, vader en opa.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen !

Groetjes Thea en Angelique

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (Suzanne Janssen, Lent-Nijmegen)

''Vorige week vertelde Ingrid mij over de nieuwste mogelijkheden wat een uitvaart betreft en wat zij daarin kan betekenen. Iets waar ik als veertiger met 2 gezonde ouders en kinderen liever nog even niet bij stilsta, maar toch is het fijn wat zaken nagevraagd te hebben. Zo heb ik altijd gedacht dat je je uitvaart daar liet verzorgen waar je verzekerd bent, maar dat hoeft dus kostentechnisch gezien helemaal niet meer. Toch fijn om te weten! Ik kan iedereen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar aanraden. Ingrid is een warm en betrokken persoon en weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het afscheid en de uitvaart is en zal er alles aan doen om het een zo 'mooi' mogelijk moment te laten zijn. Mede door haar achtergrond in de financiële wereld weet ze de praktisch zaken prima af te handelen zodat je daar geen omkijken naar hebt en dus meer tijd en ruimte hebt voor de periode van afscheid en rouw. Ingrid, ik hoop dat het nog lang duurt maar jij mag mijn uitvaart en die van mijn naasten verzorgen!''

Een gedenkwaardige uitvaart met een persoonlijke touch (Patrick Rikken, Oosterhout/Nijmegen)

Ik kan Ingrid van harte aanbevelen. Ik heb haar een aantal keer mogen ondersteunen bij een uitvaart met AV-techniek en live-stream. In zo'n traject naar 'de dag' toe hebben wij een paar keer rechtstreeks contact om de wensen, mogelijkheden en de uiteindelijke uitvoering te bespreken. Mijn ervaring is dat ze in deze, voor de nabestaanden emotionele en hectische periode, de rust terug brengt door haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Door ervaring, vooruitdenken en op situaties inspelen komt de familie niet voor onnodige verrassingen te staan en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Dit straalt ze ook uit naar de nabestaanden en je ziet dat ze op zo'n dag blindelings op haar leiding vertrouwen. Je kunt merken dat ze zelf ervaren heeft hoe belangrijk een 'goed' afscheid is. Ze heeft de juiste balans tussen het warm en persoonlijk betrokken zijn bij de emoties van dat moment en het professioneel blijven. Ze maakt van iedere uitvaart een mooie gedenkwaardige uitvaart met een persoonlijke touch, 'zoals bij de overledene past'. De corona-maatregelen vroegen soms wat meer van haar creativiteit maar dat ziet ze juist als een uitdaging.

Patrick Rikken, Perfect Light

Tot in de puntjes geregeld (Josche Ouwerkerk, Gouda)

''Ik heb Ingrid een aantal maal mogen assisteren bij uitvaarten en uit alles bleek dat de uitvaarten tot in de puntjes geregeld waren. Ingrid heeft fijn contact met de families en oog voor hun specifieke wensen.
Ik kan iedereen Ingrid aanraden als uitvaartbegeleidster!''

Kundig, warm en betrokken (Esther Mostert, Zwolle)

''Ingrid is niet alleen zeer kundig, maar ook warm en betrokken''.

Betrokken en gedreven (Ben de Wit, Dodewaard/Herveld)

''Ingrid is een betrokken en gedreven persoonlijkheid''.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Ontzorgt en helpt Ontzorgt en helpt
  • Persoonlijk, rust en aandacht Persoonlijk, rust en aandacht