Algemeen

Vanaf de melding van overlijden tot en met de uitvaart, wordt u persoonlijk door mij begeleid
Ik verzorg de hele uitvaart voor u. Er komt al zoveel op u af bij een overlijden van een dierbare. Dan is het fijn als u één iemand hebt die alles regelt, rustig de tijd neemt en oprecht aandacht voor u heeft. Daarbij werk ik samen met een team van ervaren professionals. De (natuur-)begrafenis of crematie verzorg ik met een warme, persoonlijke benadering. 

Naast dat alles goed geregeld wordt, draag ik ook zorg voor een betekenisvol afscheid
Om op een goede en eigen manier afscheid te nemen, is ruimte en tijd nodig. In alle rust gaan we op zoek naar de mogelijkheden om een eigen invulling te geven aan het afscheid en de uitvaart. Uw wensen en eigen inbreng staan voorop bij het maken van de diverse keuzes. Hierbij neem ik vele zorgen en het geregel uit handen, zodat er meer tijd en ruimte is om afscheid te nemen van uw dierbare. Met een persoonlijk afscheid in uw stijl zet u een belangrijke eerste stap in het rouwproces. Samen zorgen we dat de uitvaart verloopt zoals u zich had voorgesteld, zodat u met een warm gevoel kunt terugkijken op deze bijzondere dagen.

U kunt altijd bij mij terecht, ongeacht of en waar u verzekerd bent
Ook als u elders verzekerd bent, verzorg ik uw uitvaartbegeleiding en –indien gewenst- de praktische nazorg door u te helpen met de financiële en administratieve afwikkeling na het overlijden en de uitvaart van uw dierbare.

De kosten zijn bij mij volledig transparant
Ik bied u kwalitatieve, persoonlijke uitvaartzorg op maat aan tegen heldere tarieven. 

<h1>Algemeen</h1>
<h1>Algemeen</h1>
<h1>Algemeen</h1>

Gemeente Overbetuwe en omstreken
Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg verzorgt uitvaarten én nazorg in de gehele gemeente Overbetuwe: Elst, Valburg, Homoet, Herveld, Andelst, Zetten, Hemmen, Randwijk, Driel, Heteren, Oosterhout, Slijk-Ewijk en Loenen. Daarbuiten mag u mij uiteraard ook bellen of mailen.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Van rouwkaart tot uitvaart Van rouwkaart tot uitvaart