Begeleiding

Tijd nemen
Na een overlijden dient in eerste instantie een arts te worden benaderd. Daarna kom ik als uitvaartbegeleider in beeld. U kunt er ook voor kiezen even te wachten met bellen, want het overlijden van een geliefde brengt vaak een reeks van gevoelens op gang. Soms is het fijn om even samen te zijn, voordat er daadwerkelijk van alles geregeld gaat worden.
Nadat de arts is geweest, kunt u mij bellen via (06) 470 390 95. Ik ben na een overlijden altijd, dag en nacht, telefonisch bereikbaar voor u. Samen stemmen we af wanneer u wenst dat ik langskom.

Stap voor stap
Naast een luisterend oor, oprechte aandacht en tijd voor u, bespreek ik met u stap voor stap hoe u het afscheid van uw dierbare in gedachten heeft. Door een juiste volgorde aan te brengen in wat er geregeld moet worden, zorg ik voor rust zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Ik luister naar uw wensen en ideeën, denk met u mee en neem een groot deel van uw praktische zorgen uit handen. De mogelijkheden om de uitvaart op een persoonlijke en unieke manier vorm te geven, zijn groot. De zorg om dit te regelen, neem ik u graag van A tot Z uit handen.
Vanzelfsprekend sta ik open voor alle religies, culturen en rituelen.

Samenwerking 
Vanaf de melding van overlijden tot en met de uitvaart, wordt u door mij begeleid. Ik werk samen met een team van ervaren professionals en beschik over een groot netwerk van deskundigen, in onder meer overledenenverzorging, omhulling, drukwerk, locaties, vervoer, bloemen en ritueelbegeleiding. Afhankelijk van uw wensen en behoeften worden de juiste mensen voor u ingezet. Zelf blijf ik altijd uw aanspreekpunt. 

<h1>Begeleiding</h1>
<h1>Begeleiding</h1>
<h1>Begeleiding</h1>

Uw verdriet kan ik niet wegnemen, ik kan u wel tot steun zijn en helpen bij het vele wat er op u afkomt.

Met u stem ik af alles wat moet, mag, maar vooral kán rondom het afscheid van uw dierbare.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Ontzorgt en helpt Ontzorgt en helpt
  • Altijd bereikbaar Altijd bereikbaar