Uitvaartwensen

Rust en duidelijkheid
Uitvaartwensen vooraf bespreken, geeft rust en duidelijkheid, bij u en uw dierbaren.

Afstemmen en kennismaken
Het bespreken van uitvaartwensen kan lastig zijn. Het geeft u ook de tijd en mogelijkheid om in alle rust met elkaar af te stemmen hoe u het afscheid voor u ziet. Daarnaast kunt u kennis maken met degene die uw uitvaart gaat verzorgen. Samen kunnen we uw wensen en de vele mogelijkheden bespreken. Dit kan op elk gewenst moment, ongeacht uw leeftijd of gezondheid.

Vooraf rustig beslissingen nemen
Na een overlijden is er een korte periode om een uitvaart te regelen. Dit vergt veel tijd en inspanning, terwijl uw naasten ruimte nodig hebben om te kunnen rouwen. Het vooraf bespreken en vastleggen van uitvaartwensen, zorgt ervoor dat uw naasten niet achterblijven met vraagtekens rondom de invulling van uw uitvaart en andere moeilijke keuzes.
Het geeft u en uw naasten vooraf ook de gelegenheid om rustiger beslissingen te kunnen nemen.

Vastlegging
Uw wensen leg ik voor u vast in een duidelijk document. Op deze manier weten u en uw naasten precies wat uw wensen zijn. Daarnaast kunt u er nog onderdelen aan toevoegen of wijzigen.

Prijsindicatie
Met de vastlegging van uw wensen, ontvangt u ook een inzicht in de kosten van de uitvaart. U ontvangt van mij een gespecificeerde prijsindicatie, zodat u precies de kosten per gemaakte keuze kunt zien.

Afspraak maken
Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een ontmoeting waar u wat aan heeft. Voor nu en later.
In dit gesprek maak ik graag persoonlijk kennis met u en kan ik u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de hulp die ik u kan bieden. U zit dan nergens aan vast, deze keuze kunt u in alle rust op het door u gewenste moment maken.
U kunt via deze site contact met mij opnemen of mij bellen via +31 647039095. Ik help u graag verder.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Transparante werkwijze Transparante werkwijze
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Nazorg Nazorg