Wat kost een begrafenis

Persoonlijk, face to face contact, staat bij mij hoog in het vaandel. Ik wil u graag in de ogen blijven kijken, mede daardoor zijn mijn kosten volledig transparant. Alle kortingen en provisies worden met ú verrekend.

Vast aannametarief
Voor mijn dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart.

Volledig transparante kosten
Daarnaast werk ik samen met een aantal ervaren en betrouwbare professionals. Alle kosten van derden worden één op één aan u doorberekend. Op uw uitvaartfactuur treft u dezelfde kosten als ik betaal voor de producten en diensten die u uitkiest. Dus zonder de gebruikelijke opslagen als marges, waarbij alle kortingen en provisies die ik beding volledig aan u worden doorgegeven. Van alle facturen ontvangt u een kopie bij uw uitvaartfactuur, zodat u inzicht heeft in de werkelijke kosten van de uitvaart.

Maatwerk
Uiteindelijk zijn het de wensen van de overledene en naasten die de totaalkosten van een uitvaart bepalen. Elke uitvaart is maatwerk. Er zijn kleine tot grote verschillen in kosten. Zo liggen de kosten van een begrafenis veelal hoger dan van een crematie. U kunt een eenvoudige tot een heel bijzondere kist of lijkwade kiezen. Een rouwkaart uit de standaardcollectie heeft een ander tarief dan een persoonlijke kaart met mooie afbeeldingen. Aan een rouwadvertentie in landelijke dagbladen hangt een ander prijskaartje dan in een regionale krant. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen auto’s of misschien spreekt de uitvaartbus u bijzonder aan?
Al deze keuzes samen bepalen uiteindelijk de totale kosten van de uitvaart. Sommige keuzes liggen misschien voor de hand, andere keuzes vergen meer tijd en afstemming. Uiteraard help ik u graag om de best passende beslissingen te nemen.
Tijdens ons eerste gesprek vertel ik u meer over de kosten. Als ik na het gesprek een beeld heb van uw wensen omtrent de invulling van het afscheid, dan ontvangt u van mij per omgaande een gespecificeerde begroting van alle kosten.

Lager tarief
Door mijn transparantie en heldere afspraken, betaalt u in de praktijk bij Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg bijna altijd minder voor de uitvaart.

• Vast aannametarief
• Geen winstmarges over producten en diensten
• Kortingen en provisies zijn voor u
• Volledig transparant

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Transparante werkwijze Transparante werkwijze
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Nazorg Nazorg