Wat kost een begrafenis

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart begeleid ik u persoonlijk. Gestructureerd, in alle rust, met veel tijd en aandacht voor u. Persoonlijk, face to face contact, staat bij mij hoog in het vaandel. 

Vast aannametarief
Voor mijn dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart.

Producten en diensten
Daarnaast werk ik samen met een aantal ervaren en betrouwbare professionals. De kosten van de door u gekozen producten en verleende diensten door andere partijen treft u gespecificeerd op uw kostenoverzicht en uitvaartfactuur aan.

Maatwerk
Uiteindelijk zijn het de wensen van de overledene en naasten die de totaalkosten van een uitvaart bepalen. Elke uitvaart is maatwerk. Er zijn kleine tot grote verschillen in kosten. Zo liggen de kosten van een begrafenis veelal hoger dan van een crematie. U kunt een eenvoudige tot een heel bijzondere kist of lijkwade kiezen. Een rouwkaart uit de standaardcollectie heeft een ander tarief dan een persoonlijke kaart met mooie afbeeldingen. Aan een rouwadvertentie in landelijke dagbladen hangt een ander prijskaartje dan in een regionale krant. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen auto’s of misschien spreekt de uitvaartbus u bijzonder aan?
Al deze keuzes samen bepalen uiteindelijk de totale kosten van de uitvaart. Sommige keuzes liggen misschien voor de hand, andere keuzes vergen meer tijd en afstemming. Uiteraard help ik u graag om de best passende beslissingen te nemen.

Tijdens ons eerste gesprek vertel ik u meer over de kosten. Als ik na het gesprek een beeld heb van uw wensen omtrent de invulling van het afscheid, dan ontvangt u van mij per omgaande een gespecificeerde begroting van alle kosten.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Nazorg Nazorg
  • Persoonlijk, rust en aandacht Persoonlijk, rust en aandacht