Tarieven

Vanaf uw melding van het overlijden van uw dierbare tot en met de uitvaart, wordt u door mij persoonlijk begeleid. 
Persoonlijk, face to face contact, staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn begeleiding verloopt gestructureerd, met veel tijd en aandacht voor u. 

Vast aannametarief
Voor mijn dienstverlening betaalt u een vast aannamebedrag van € 2.250,--, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart.
Indien een uitvaart aanzienlijk meer dienstverlening vraagt en/of op meerdere locaties plaatsvindt, kan hiervoor een toeslag gelden. 

Voor mijn begeleiding van een condoleance, op een andere dag dan de uitvaart, betaalt u aanvullend € 250,--.

Producten en diensten 
Daarnaast werk ik samen met een aantal ervaren en betrouwbare professionals. De kosten van de door u gekozen producten en verleende diensten door andere partijen treft u gespecificeerd op uw kostenoverzicht en uitvaartfactuur aan.

Maatwerk
Uiteindelijk zijn het de wensen van de overledene en naasten die de totaalkosten van een uitvaart bepalen. Elke uitvaart is maatwerk. Er zijn kleine tot grote verschillen in kosten. Zo liggen de kosten van een begrafenis (zowel een natuurbegrafenis als een traditionele begrafenis) veelal hoger dan van een crematie. U kunt een eenvoudige tot een heel bijzondere kist, mand of lijkwade kiezen. Een rouwkaart uit de standaardcollectie heeft een ander tarief dan een persoonlijke kaart met mooie afbeeldingen. Aan een rouwadvertentie in landelijke dagbladen hangt een ander prijskaartje dan in een regionale krant. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen auto’s of misschien spreekt de uitvaartbus u bijzonder aan? Al deze keuzes samen bepalen uiteindelijk de totale kosten van de uitvaart. Sommige keuzes liggen misschien voor de hand, andere keuzes vergen meer tijd en afstemming. Uiteraard help ik u graag om de best passende beslissingen te nemen.

Tijdens ons eerste gesprek vertel ik u meer over de kosten. Als ik na ons gesprek een goed beeld heb van uw wensen omtrent de invulling van het afscheid, dan ontvangt u van mij binnen 24 uur een begroting van alle kosten.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

  • Zorg met hart en ziel Zorg met hart en ziel
  • Betrouwbare partnerbedrijven Betrouwbare partnerbedrijven
  • Vast aannametarief Vast aannametarief
  • Keurmerk Uitvaart Keurmerk Uitvaart