Uitvaart Lingewaard

Verlies en afscheid zijn onlosmakelijk aan ieder mensenleven verbonden. Dit is niet altijd even makkelijk te accepteren en bij het overlijden van een dierbare komt dan ook veel kijken. Komt u uit de gemeente Lingewaard en wilt u bijgestaan worden door mij bij een uitvaart, dan help ik u graag verder. Ik ben een uitvaartbegeleider die:

  • U ontzorgt en helpt om van het laatste afscheid een warm en persoonlijk samenzijn te maken;
  • Persoonlijk contact voorop stelt, rustig de tijd neemt en oprechte aandacht voor u heeft;
  • Met hart en ziel werkt;
  • Volledig transparante kosten hanteert, waarbij alle kortingen en provisies met u worden verrekend;
  • U altijd kunt bellen, ongeacht of en waar u verzekerd bent;
  • Lokaal geworteld is, de gebruiken en de mensen in de regio kent;
  • De mogelijkheid tot nazorg kan bieden door u te helpen met de financiële en administratieve afwikkeling.

Mijn bedrijf Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg is bekend in de regio Lingewaard. Ik ben geboren in Valburg en woon alweer ruim 30 jaar in Elst, gemeente Overbetuwe. Ik hanteer een transparante werkwijze voor de zorg rondom de uitvaart in of rondom Lingewaard.

U kunt een intake gesprek aanvragen. In dit gesprek maak ik graag persoonlijk kennis met u en kan ik u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de hulp die ik u kan bieden. U zit dan nergens aan vast, deze keuze kunt u in alle rust op het door u gewenste moment maken. Mischien wilt u niet direct een intake gesprek, maar eerst liever contact via mail of telefoon. Dat is uiteraard mogelijk, ik maak graag tijd voor uw vragen. U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken of mij bellen.

Dus wilt u ondersteund worden rondom de complete uitvaartzorg in Lingewaard en omgeving, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg
Rozenkamp 52
6662 RN  Elst (Gld.)
(06) 470 390 95
info@ingridbernsuitvaartzorg.nl 

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg